Mikroskop for grunnskole

Stereomikroskop og biologiske mikroskop - spesielt utviklet for bruk i barne- og ungdomsskole. Til elevene finnes gode, robuste mikroskop til en fornuftig pris.

Mikroskop.jpg

Kern Optics har utviklet flere mikroskop spesielt beregnet for bruk i grunnskolen. Robust design med praktiske detaljer som f.eks. bærehåndtak eller batterifunksjon. Vi har både stereomikroskop og biologiske mikroskop i klassen 'Educational Line' som er spesielt egnet som skolemikroskop. 

Mange skoler ønsker i tillegg å investere i et mer avansert  mikroskop med mikroskopkamera og mulighet for overføring til PC/nettbrett. Da kan man vise elevene mer avanserte funksjoner og dokumentere deler av skolearbeidet.

STEREOMIKROSKOP

Et stereomikroskop kan brukes til alle typer undersøkelser - det har lys fra oversiden og undersiden. Da kan man se nærmere på både solide og transparente prøver. Stereomikroskopet har ikke like stor forstørrelse som et biologisk mikroskop, men skolemikroskopene kan vanligvis forstørre opp til 40x totalt.

BIOLOGISK MIKROSKOP

Skolemikroskopene forstørrer opp til 1000x og brukes på gjennomskinnelige prøver som plantevev, væske ( celler og parasitter ). 

MIKROSKOPKAMERA

Mange ønsker å ta i bruk mikroskopkamera for å dokumentere funn. Her er det flere muligheter; Hver enkelt elev kan benytte et okular-kamera på et binokulært mikroskop eller et fast mikroskopkamera på et trinokulært mikroskop. Eller man kan velge ett hovedmikroskop med integrert kamera, eller kamera og tablet som brukes av lærer og elever i fellesskap.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×